Algemene Voorwaarden

Wij danken u bij voorbaat voor uw bezoek aan onze website en het in ons gestelde vertrouwen.

 

Op HuisVerkopenSnel.nl vindt u allerlei interessante informatie over het snel verkopen van uw huis of woning. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over HuisVerkopenSnel.nl, dan verwijzen wij u naar ons contactformulier. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Suggesties zijn ook welkom, zo kunnen wij onze site zo accuraat mogelijk te houden.

Heeft u na bezoeken van onze site nog behoefte aan extra advies? In dit geval raden wij u aan zelf contact op te nemen met een onafhankelijke adviseur bij u in de buurt. Deze adviseur kan u verder informeren over de manier van snel uw huis verkopen die het beste bij u past. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Tevreden bezoekers staan bij ons voorop.

De inhoud van HuisVerkopenSnel.nl is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. Ondanks alle zorg die aan de samenstelling van deze website is besteed, kan de uitgever geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onvolledigheid, die op HuisVerkopenSnel.nl zou kunnen voorkomen.

Eveneens is de uitgever niet aansprakelijk voor enige actie ondernomen op basis van de informatie op HuisVerkopenSnel.nl, die op enigerlei wijze schade berokkent aan derden. Ook aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid voor handelswijzen op basis van HuisVerkopenSnel.nl, die in strijd zijn met de wet.

Ook kan de uitgever niet garanderen dat iedere bezoeker met zekerheid zijn huis snel kan verkopen. De gebruikte ervaringen van klanten zijn gebaseerd op individuele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder dezelfde klantervaring zal hebben.  Voor op- of aanmerkingen en/of verbeteringen houdt HuisVerkopenSnel.nl zich te allen tijde aanbevolen.

In geval van onenigheden waarin de Algemene Voorwaarden niet voorzien, zal de beslissingsbevoegdheid altijd liggen bij HuisVerkopenSnel.nl. Dit document is aangepast op 9 april 2017 en is per direct van kracht.