10 Tips Om Uw Huis Snel Te Verkopen

Graag geven wij u enkele eenvoudige tips om u te helpen uw huis sneller en beter te verkopen. Gebruik deze tips voor het behalen van een optimaal verkoopresultaat zonder stress en gedoe. Niemand vindt het immers fijn om continue nieuwsgierige kijkers in zijn huis te hebben of ‘te koop borden’ in de tuin te plaatsen.

Huis Woning Appartement Snel Verkopen

Eerste Indruk Telt

De eerste indruk telt. Zorg ervoor dat uw huis goed voor de dag komt, grondig is schoongemaakt en opgeruimd en klaar is voor bezichtigingen.

Aantrekkelijke Uitstraling

Zorg ervoor dat de voortuin en zeker het gebied bij de voordeur extra schoon zijn. Gemaaid gras en een verzorgde gevel geven uw huis een aantrekkelijke uitstraling. De voorkant van het huis is het eerste wat een potentiële koper zal zien.

Verf Uw Huis

Overweeg uw huis te verven voor een frisse aanblik. Het kost misschien een paar honderd euro aan verf en 2 weekenden zwaar werk, maar kan de verkoopprijs van uw huis met duizenden euro’s verhogen.

Juiste Prijs

Is uw huis correct geprijsd? Onderzoek of uw vraagprijs realistisch is.

Knap Uw huis Op

Ook al zullen veel kopers uw huis veranderen en aanpassen naar hun eigen stijl en wensen, niemand houdt een woning met achterstallig onderhoud. Geef uw badkamer een opfrisser of leg eindelijk de plinten.

Goede Makelaar

Doet uw makelaar voldoende zijn best uw huis te promoten? Controleer of uw huis goed is gepresenteerd op Funda. Bel desnoods anoniem naar de makelaar en doe u voor als potentiële koper. U heeft dan snel genoeg door hoe gemotiveerd hij is om uw huis te verkopen.

Vraag Om Feedback

Vraag kijkers om feedback: wat vonden zij leuk en minder leuk aan uw huis. Wat kunt u beter doen? Gebruik deze gratis tips om erachter te komen wat mensen willen en waarom ze niet voor uw huis kiezen. Breng dan zo veel mogelijk verbeteringen aan.

Focus Op De Voordelen

Focus op de pluspunten van uw huis, zoals goede scholen in de buurt, ligging dichtbij openbaar vervoer of snelweg en nabijgelegen winkels en parken.

Deel Uw Huis Op Facebook & Instagram

Maak optimaal gebruik van alle gratis promotiekanalen die u tot uw beschikking heeft.

Zorg Dat Uw Huis Lekker Ruikt

Het komt verbazingwekkend vaak voor dat een huis 'slecht' ruikt wegens sigarettenrook of huisdieren. Voorkom vervelende geurtjes door een grondige schoonmaak en geursticks.

Wij hopen dat deze eenvoudige tips u verder zullen helpen en wensen u veel succes bij het snel verkopen van uw huis.

Als u toch moeite heeft met het snel verkopen of als u simpelweg geen tijd heeft om deze tips toe te passen, neem dan contact met ons op en vraag om een gratis bod op uw woning.

Wij Kopen Uw Woning Direct... Ontvang Nu GRATIS Een Gegarandeerd & Eerlijk Bod

Laat Huis Verkopen Snel™ U Helpen Bij De Snelle Verkoop Van Uw Huis

Onze Garanties:

  • 100% Gegarandeerd Bod
  • Snelle Verkoop Mogelijk in 7 tot 28 Dagen
  • Geen Taxatie- of Makelaarskosten
  • Geen Vervelende Bezichtigingen of ‘Te Koop’ Borden
  • Direct Cash Voorschot Mogelijk
  • 100% Discreet & Respectvol
  • Vriendelijke & Deskundige Klantenservice

Over Huis Verkopen Snel™

Of het nu gaat om een huis uit een erfenis of een snelle verhuizing wegens echtscheiding, wij zijn er om de verkoop van uw huis snel en zonder stress en gedoe te laten verlopen. Het bod wat wij u doen is het bedrag dat u ontvangt. Wij nemen alle taxatie- en notariskosten voor onze rekening. Desgewenst ruimen wij zelfs uw huis leeg. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang Een GRATIS Bod Op Uw Huis

Of bel 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

Verlies Geen Kostbare Tijd Meer... Neem Direct Contact Met Ons Op!